Уважаеми, бъдещи собственици на нов дом!

Вече 15 години ЯВОР АД, стои твърдо на пазара за недвижими имоти с безупречен авторитет и репутация. ЯВОР АД е инвестиционна компания, част от ИНТЕРКОМ ГРУП – водеща фирма в национален мащаб за производство и търговия с метални изделия, с над двадесетгодишна история.

Всички наши реализирани и настоящи проекти се отличават с качество, стил, уютна визия, функционалност и отлична локация. Забележителното е, че ние, не само изграждаме вашия дом, но създаваме и среда за пълноценен и приятен живот.

Нашето портфолио включва успешно изградени и реализирани седем жилищни сгради с общо РЗП 20700 кв. м и две сгради с обществено предназначение: Търговски център Явор и луксозна офис сграда Интерком Груп, както и новостроящите се: Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА с РЗП 15 000 кв. м в ж.к. Бриз, Сграда Явор с РЗП 6 200 кв. м в ж.к. Младост и Сграда Младост с РЗП 17 400 кв.м в ж.к. Младост в гр. Варна.

Въпреки кратките срокове, в които реализираме своите проекти, никога не сме правили компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на технологичните процеси. С най – голямо внимание подбираме най – качествения бетон, тухли, топло и хидроизолации, покривни детайли, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети. Следим и прилагаме най – доброто от новите технологии в строителството.

Доверете ни се!

От Екипа на ЯВОР АД