Тази гледка може да бъде Ваша в Жилищен комплекс АЗИМУТ

Новият проект на Явор АД – Жилищен комплекс АЗИМУТ предизвика изключителен интерес от страна на клиентите. Възползвайте се от атрактивните цени, които ще останат такива до края на годината.

АЗИМУТ е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, находящ се на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на 900 м от центъра на ж.к. Виница и на 1000 м от к.к. Св. Св. Константин и Елена, до автобусна спирка Черноморец/Виница.

Основното предимство на комплекса, освен красивата визия и безкомпромисното качество на изпълнението и вложените материали, е спиращата дъха морска панорама от кота терен.

Класическата средиземноморска визия на сградите, с внимателно подбрани архитектурни детайли, ще подсилят чувството за лукс, комфорт и висок стандарт на бъдещите собственици.

10181119 2

Комплексът се състои от две пететажни жилищни сгради, басейн и детска площадка, разположени в 5 дка богато озеленено дворно място.

Сграда ЮГ и сграда ИЗТОК са еднотипни с РЗП около 2975 кв.м и ЗП 750 кв.м, всяка.

Всяка сграда съдържа 34 бр. апартаменти, разпределени в два жилищни входа. Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса.

Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

В АЗИМУТ ще намерите лукс, уют и удобство на достъпна цена.

Следвай вярната посока!

www.yavorad.com