Уважаеми, бъдещи собственици на нов дом!

Ние, екипът на ЯВОР АД, сме тези, които ще превърнат „мястото” във Ваш дом.

Комплекс БРИЗ ПАНОРАМА е емблематичен, както за ж.к. Бриз, така и за гр. Варна. По тази причина, в края на миналата година проведохме Национален архитектурен конкурс за идеен проект, подкрепен от Община Варна и Камарата на архитектите в България. В конкурса заявиха участие 42 архитекти от цялата страна.

Под председателството на Главния архитект на Община Варна – арх. Виктор Бузев, журито отличи работата на талантливия млад архитект Димитър Бояджиев, който спечели в оспорваната надпревара.

ЯВОР АД е инвестиционната компания в голямото семейство на ИНТЕРКОМ ГРУП, който вече 20 години е лидер в производството и търговията с метални изделия. Групата включва 23 фирми, с над 500 служители и над 160 млн. лв. годишен оборот.

През последните десет години изградихме и реализирахме 7 жилищни и 2 обществени сгради с общо РЗП – 30 000 кв. м.: Търговски център ЯВОР в гр. Варна с РЗП – 7200 кв.м., за срок от 11 месеца, Жилищен комплекс от три 4-етажни сгради в к.к. „Св. Св. Константин и Елена” – РЗП – 3000 кв. м. - за 20 месеца, Елитна административна сграда в гр. Варна – РЗП – 2000 кв.м. - за 4 месеца, Луксозна 9-етажна жилищна сграда в центъра на гр. София – РЗП – 2700 кв.м. - за 14 месеца, Сгради Ахат и Опал в ж.к. Младост, гр. Варна с РЗП - 8800 кв. м., които са в процес на изграждане, очакван срок – 12 месеца.

Освен започване на строителството на жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА с РЗП – 15000 кв. м., инвестиционните намерения на ЯВОР АД в близко бъдеще, включват и стартирането на още 17000 кв.м РЗП във Варна и София.

Въпреки кратките срокове, в които сме реализирали своите проекти, никога не е правен компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на технологичните процеси. С най – голямо внимание са подбирани най – качествения бетон, тухли, топло и хидроизолации, покривни детайли, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети. Следим и прилагаме най – доброто от новите технологии в строителството.

Като част от семейството на ИНТЕРКОМ ГРУП, приемаме отговорността и разбираме задължението, с което се наемаме, да продължим да се доказваме пред Варненската общественост като истински професионалисти в строителството и да бъдем разпознавани като марка за висок стандарт.

Доверете ни се!

От Екипа на ЯВОР АД