„Явор“ АД положи осветени камъни в основите на сграда Магнолия от комплекс „Фемили Гардън“ за здраве и благоденствие на бъдещите собственици.

„Явор“ АД винаги спазва старите български обичаи и традиции при започване на строителството на своите проекти. Изключение не прави и „Фемили Гардън“, като в основите на първата от трите сгради на комплекса – Магнолия, бяха положени три осветени камъка. Те бяха поставени в посоки Юг, Изток и Запад на сградата. Наречени за здраве и благоденствие от отец Добромир, те ще носят успех и просперитет на бъдещите собственици.

Строителните дейности на комплекс „Фемили Гардън“ напредват, като в момента се излива бетона за фундамента на сграда Магнолия. Приключва и изкопа за секции Чинар, Топола и Акация.

Интересът от страна на клиентите към комплекс „Фемили Гардън“ е огромен и след пускането на продажбите и на вторите секции (Кипарис, Кедър и Ела) са продадени почти 60% от апартаментите. Свободните апартаменти може да разгледате тук. За повече информация може да се свържете с отдел Продажби на телефони 0877 61 20 20 и 0877 63 20 20.