Стрoежът на комплекс „Фемили Гардън“ продължава с бързи темпове

В секция Магнолия ОВК, ВиК и ел. инсталациите по апартаментите са напълно завършени. Работи се по мазилките в апартаментите на етаж 11. Замазките са готови до етаж 9. По югоизточната фасада е започнато полагането на минерална мазилка, работата по останалите фасади продължава с лепене на топлоизолационни плоскости и шпакловане. Декоративните елементи по покрива са изградени и предстои обшивката им с ламарина.

В секция Акация ел. инсталацията е изградена до етаж 10, работи се по ВиК инсталацията на етаж 3 и ОВК инсталацията на етаж 11. Зидарията е завършена.

В секция Топола се работи по зидарията на етаж 15, а в секция Чинар - на етаж 13.

В секция Бреза се работи по ел. инсталацията на етаж 4 и ОВК инсталацията на етаж 3. Работи се по декоративните елементи на покрива.

В секция Явор зидарията е напълно завършена. Изгражда се ВиК инсталацията на етаж 10, ОВК инсталацията на етаж 7 и ел. инсталацията на етаж 5. Положена е топлоизолационна пяна на покрива и се работи по декоративните елементи.

Дограмата за секции Акация, Топола, Чинар, Бреза и Явор е монтирана до етаж 5. Изгражда се и рампата към подземните паркоместа и външните гаражи за петте секции.

В секция Жасмин ВиК инсталацията е завършена.

Плочата на кота -3 за секции Кипарис, Кедър и Ела е залята. За секции Кипарис и Кедър е изграден вертикала към кота 0 и е започната работа по плочата на кота 0.

Все още има останали и паркоместа за продажба в комплекса. За повече информация може да се свържете с отдел Продажби на телефони 0877 61 20 20 и 0877 63 20 20.