Информация за строителството и довършителните работи на жилищен комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН

В секция Акация се полага гипс картон в общите части на последния етаж. Вароциментовата мазилка на общите части е завършена. Монтажът на единия асансьор е завършен и е стартирал монтажа на втория. По северозападната фасада се полага топлоизолационна вата. Завършена е хидроизолацията на покрива.

В секция Топола се работи по мазилките по апартаментите на последните два етажа, замазките на етаж 11 и полагането на гипс картон в общите части на етаж 13. Североизточната фасада е завършена. Югозападната фасада се шпаклова и предстои полагане на минерална мазилка. Започнат е монтажа на единия асансьор.

В секция Чинар ел. инсталацията е завършена. Работи се по мазилките по апартаментите на етаж 12 и замазките на етаж 10. По северозападната фасада се полага топлоизолационна вата. Югозападната фасада е завършена. Хидроизолацията на покрива е завършена.

В секция Бреза югоизточната фасада е завършена. Полага се топлоизолационна вата на северозападната фасада. Положени са хидроизолация и плочки по терасите на югоизточната фасада.

В секция Явор се работи по мазилките по апартаментите на етаж 10 и полагането на гипс картон в общите части на етаж 6. Полага се минерална мазилка по югоизточната фасада.

В секция Жасмин е положена вароциментова мазилка по апартаментите.

В секции Кипарис и Кедър е залята плочата на пода на етаж 13. Работи се по зидарията на етаж 10.

В секция Ела се работи по плочата на пода на етаж 13 и зидарията на етаж 9.

Все още има останали паркоместа и гаражи за продажба в комплекса. За повече информация може да се свържете с отдел Продажби на телефони 0877 61 20 20 и 0877 63 20 20.