Уважаеми, бъдещи собственици на нов дом!

Ние, екипът на Явор АД строим вашия дом там, където му е мястото – далече от заводските комини, мрачните фабрики и шумните булеварди!

Вече 15 години Интерком Груп – водеща фирма в национален мащаб за производство и търговия с метални изделия, чрез своята инвестиционна компания ЯВОР АД, стои твърдо на пазара за недвижими имоти с безупречен авторитет и репутация.

Всички наши реализирани и настоящи проекти се отличават с качество, стил, уютна визия, функционалност и отлична локация. Забележителното е, че ние, не само изграждаме вашия дом, но създаваме и среда за пълноценен и приятен живот.

Нашето портфолио включва успешно изградени и реализирани седем жилищни сгради, Търговски център Явор и луксозна офис сграда, както и новостроящия се Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА с РЗП – 15 000 кв. м. Жилищната сграда е с 2100 кв.м дворно място с богато озеленяване, без достъп на автомобили, мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю. Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Разкрива се прекрасна морска и градска панорама.

Инвестиционните ни намерения в близко бъдеще включват и стартирането на още 12000 кв. м в град София и 12000 кв. м. в гр. Варна.

Въпреки кратките срокове, в които реализираме своите проекти, никога не сме правили компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на технологичните процеси. С най – голямо внимание подбираме най – качествения бетон, тухли, топло и хидроизолации, покривни детайли, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети. Следим и прилагаме най – доброто от новите технологии в строителството.

Доверете ни се!

От Екипа на ЯВОР АД