Търговският център на „Явор" АД в ж.к. Младост предлага удобството и уюта на съвременния център за търговия, забавление и комуникация. С уникално разположение – на две важни пътни артерии – бул. Цар Освободител и бул. Република. В концепцията на търговския център са заложени две линии, съобразени с потребностите на големия жилищен район - развлекателна и търговска! В архитектурното решение на комплекса е заложена хармоничната връзка на човека с природата. Красивата сграда е разположена сред 3 декара паркинг и зелени площи, а атриумът и богатото остъкляване осигуряват много светлина и слънце в центъра, създавайки усещането за уют. Светлината, която прониква от стъкления купол осветява целия атриум.

НОВИНИ

 • АТРАКТИВНИ площи под наем


  Търговският Център на "Явор" АД

  отдава под наем търговски площи -  АТРАКТИВНИ ЦЕНИ !

   
 • Изложение за жилищни имоти в The MALL София

  "Явор АД" ще посети изложението за жилищни имоти и ипотечно кредитиране в The Mall -гр. София от 12 до 18 май. Дружеството ще участва със завършения проект, ситуиран в КК "Св. Св. константин и Елена.

  Жилищният комплекс е разположен на 2,5 дка. в местността Манастирски рид в КК „Св. Константин и Елена” в близост до магистрален път Варна – Златни пясъци.

  Апартаментите са с Източно и Южно изложение, откъдето се разкрива панорамна гледка от нос Калиакра до нос Емине!

  Богатото естествено озеленяване в комплекса и околността ще осигурят на живеещите там спокойствие, тишина и контакт с природата.

  Комплексът се състои от три триетажни сгради с външен паркинг, гаражи и закрити паркоместа. Апартаментите са двустайни и тристайни с функционални разпределения. Предлагат се в напълно завършен вид.

  Асансьорът и предвиденият за всяко жилище СОТ ще осигурят комфорт и спокойствие за бъдещите обитатели. Басейнът с детска секция и външното барбекю с беседка ще разнообразят избора за пълноценно и приятно прекарване на свободното време.

  Магазинът за хранителни стоки в едната от сградите е допълнително удобство за живеещите в комплекса.

  В жилищата са вложени висококачествени материали, топлоизолации и звукоизолации, професионално изпълнение:

  • Тухли Porotherm на „Винербергер”
  • Керемиди „Брамак”
  • Висококачествена 5-камерна немска дограма на фирма „Кьомерлинг”
  • Стъклопакет със защитно стъкло Топ 1
  • Допълнителна звукоизолация Isover, на пода – защита от шум 31 децибела
  • Външна топлоизолация Styrofoam на американската компания Dow Chemical Company
  • Външна минерална, водоотблъскваща мазилка Weber Pas Clima
  • Каменна облицовка от естествен камък от Сирия.

  Защо да посетите BalPEx в The Mall?

  - защото можете да избирате от качествени завършени жилища на разумни цени.
  - за да се възползвате от специалните предложения от най-актуалните проекти на пазара.
  - защото кредитите са по-достъпни сега, откогато и да било в последните две години.
  - защото строителството намалява и в бъдеще няма да имаме по-голям избор, напротив, той ще намалява.
  - защото рискуваме да изпуснем изгодни възможности в очакване цените да паднат още.

  Конференция за инвестиции и пазар на имоти BalREc ще събире експерти от най-активните компании от сферата на инвестиционните проекти в България инвеститори, банки, консултанти, строителни компании, архитекти, пропърти и проджект мениджмънт, с цел да се дискутират и анализират тенденциите на пазара при отделните сегменти – офис, търговски, индустриални, жилищни и ваканционни проекти, икономическия климат като фактор за развитието на проектите, проблемите, които инвеститорите срещат,и добри практики и модели за стимулиране на продажбите.
  В рамките на конференция BalREc ще се проведе официално откриване на изложението за жилищни имоти BalPEx (12-19 май, The Mall, София).