сграда "ИНФИНИТИ ГРИЙН" - ж.к. Чайка
Инвеститор"Явор" АД
ПроектантАрх. Наталия Никова
Изпълнител„Сити Билдинг“ ООД
Площ на парцела3 320 кв.м
ЗП1 400 кв.м
РЗП (надземно)16 600 кв.м
Разрешение за строеж№ 86 / 21.05.2021г.
Акт 14
Акт 15
Разрешение за ползване
Дата на започване на строежа14.07.2022г.
Срок за изпълнение на строежа34 месеца

Подарете си кътче лукс в една от най-елитните локации в град Варна – ж.к. Чайка!

Многофункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН се намира в квартал Чайка, в близост до ДКЦ Чайка (Курортна Поликлиника), на 3 минути пешеходно разстояние от Морската градина и Делфинариума. Тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите.

Имотът, в който ще бъде построена сградата, е с големина 3320 кв. м. Визията на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и впечатляваща. Концепцията при определяне обема на сградата и ситуирането и в парцела е съобразена с местоположението на сегашните и бъдещи околни сгради, така че да се постигнат възможно най-добрите изложения на обектите, както и избягване на близост и засенчване от околните сгради.

Фасадата е окачена, вентилируема, облицована с естествен камък – бял варовик, зелен мрамор и сив гранит. Добре обмисленото местоположение и внушителната визия на сградата ще я открои на фона на всички останали, като емблема на квартала.

Сградата е седемнадесететажна. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. От по-високите етажи се разкрива уникална морска панорама и обширна красива градска гледка.

Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, офиси, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Общият брой на жилищните и нежилищни обекти е 173.

  • Двустайни – 77 бр. със ЗП от 47 кв. м до 60 кв. м
  • Тристайни – 93 бр. със ЗП от 73 кв. м до 95 кв. м
  • Четиристайни – 3 бр. със ЗП от 124 кв. м

Обектите са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Освен функционалните разпределения, голямо предимство е изложението. ИНФИНИТИ ГРИЙН, за разлика от сградите в близост, е ситуирана така, че всички обекти са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама.

Паркирането е решено със закрити паркоместа, разположени на 3 нива.

Изпълнението на ИНФИНИТИ ГРИЙН се отличава с високотехнологични решения в строителството и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията.

Нашето внимание към Вашия уют, комфорт и дълготрайност на сградата, прави лесен избора Ви!